ფარშირებული პამიდორი
ფარშირებული პამიდორი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პომიდორი - 5-6
  • ხახვი - 1 თავი
  • საქონლის ფარში - 500 გრ
  • საფანელი - 2 სკ
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
  • სუნელები (ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი) - გემოვნებით
მომზადების წესები
პამიდორს ამოვაცალოთ გული. ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავჭრათ ასევე ხახვი და ფარშს შევურიოთ, დავუმატოთ პამიდვრის გული, სანელებლები და საფანელი. ამ ფარშით დავტენოთ გულამოცლილი პამიდორი. ჩავაწყოთ ფორმაში და შევწვათ. სუფრასთან მიტანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
ტეგები:
ფარში ხორცი პომიდორი ნანახია: 4711