1. ერთმანეთს შეურიეთ კვერცხი და არაჟანი 2. დიდ თასში მოათავსეთ გახეხილი მარგარინი, ფქვილი და გამაფხვიერებელი, ხელით კარგად აზილეთ. უნდა მიიღოთ ფხვიერი მასა პატარ-პატარა ბურთებით. 3. ერთმანეთს შეურიეთ თხევადი და მშრალი მასები და მოზილეთ ცომი. ცომი უნდა იყოს რბილი, მაგრამ გასაბრტყელებელი. ცომი მოათავსეთ მაცივარში 1 სთ-ით. 4. გულსართის მოსამზადებლად: ერთმანეთს შეურიეთ გულსართის ინგრედიენტები. 5. ცომი გაყავით 4 ნაწილად, გულსართი კი 8 ნაწილად. 6. აიღეთ ცომის 1 ნაწილი, გააბრტყელეთ და ზემოდან გაანაწილეთ გულსართის ერთი ნაწილი, დაკეცეთ კონვერტისებურად, ისევ გააბრტყელეთ და ზემოდან გაანაწილეთ გულსართის მეორე ნაწილი, დაკეცეთ კონვერტისებურად და 0, 5-1 სმ. სისქეზე გააბრტყელეთ. გადაუსვით ზემოდან ცოტა წყალში და ვანილინში ათქვეფილი კვერცხის გული, დაჭერით სამკუთხედებად, თითოეული ნაჭერი ჩანგლით ჩაჩხვლიტეთ. 8. სამკუთხედები გადაიტანეთ ცხიმწასმულ საცხობ სინზე და გამოაცხეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.