დაჭრილი ხორცი ძლიერ ცეცხლზე ზეთსა და კარაქში შევბრაწოთ, დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ცოტათი მოვშუშოთ, გავხსნათ ბულიონი წყალში, შევურიოთ 3-4 კოვზი არაჟანი.გოგრას თავი ლამაზად მოვაჭრათ, ამოვიღოთ გული, ჩავყაროთ შიგ ქინძის თესლი, საფანელი, ბულგარული წიწაკის რამდენიმე ნაჭერი, ცხარე წიწაკა, მოშუშული ხორცის ნახევარი, მწვანილი. გავიმეოროთ მეორე ფენა.ბოლოს მოვასხათ არაჟნიანი ბულიონი მოვაყაროთ მწვანილი და მარილი.დავაფაროთ თავი და შევდგათ ღუმელში 2 საათით 200 გრადუსზე.