ქილაში დამწნილებული მკვახე პამიდვრისა და ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათა
ქილაში დამწნილებული მკვახე პამიდვრისა და ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათა
დრო 40წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ამ წესით ჩადებული მწვანე პამიდორი და ყვავილოვანი კომბოსტო რამდენიმე დღეში მწნილდება და ძალიან გემრიელია.

ინგრედიენტები

  • მწანე პამიდორი - 1 კგ
  • ყვავილოვანი კომბოსტო - 0,5 კგ
  • ქორფა, პატარა კიტრი - 1 კგ
  • სტაფილო - 0,5 კგ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 0,5 კგ
  • მწარე წიწაკა - 2-3 ცალი
  • ნიორი - 200 გ
  • ნიახური - 200 გ
  • კამა - 50 გ
  • მარილი - 3-4 სუფრის კოვზი
მომზადების წესები

ყველა ინგრედიენტი დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი დაახლოებით 3-4 სუფრის კოვზი მარილი (არასავსე), აურიეთ კარგად, გააჩერეთ ნახევარი საათი და მჭიდროდ ჩატენთ ქილაში. წყალი არ დაასხათ, წვენს თავად გაუშვებს. რამდენიმე დღეში არაჩვეულებრივ მწნილს მიიღებთ.