დაჭერით ხორცი პატარა ნაჭრებად, შემდეგ შეწვით ყველა მხრიდან გახურებულ და ზეთიან ტაფაზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო, მოურიეთ და ხრაკეთ 10-15 წუთი.შემდეგ გადმოიღეთ ხორცი და ბოსტნეული ქვაბში, დაასხით ცივი წყალი (2,5-3 ლიტრი), მოაყარეთ მარილი და ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე 30-35 წუთი (ხარშვის დრო დამოკიდებულია ხორცზე).შემდეგ გახეხეთ კანგაცლილი პამიდორი, დაჭერით ბულგარული წიწაკა პატარა კუბებად და დაუმატეთ უკვე მოხარშულ ხორცს.ამის შემდეგ ჩაყარეთ ქვაბში ბრინჯი და ხარშეთ, სანამ ბრინჯი არ მოიხარშება.ბრინჯის მოხარშვამდე 5 წუთით ადრე ჩაუმატეთ გატარებული ან დანაყული ნიგოზი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი მწარე წიწაკა და დაჭყლეტილი ნიორი. 5 წუთში გამორთეთ.ხარჩო მზად არის. გააჩერეთ თავდახურულ ქვაბში 20 წუთი. თეფშზე მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.