აიღეთ ჯამი და ჩაყარეთ მასში შაქარი, ხაჭო და კვერცი – ყველაფერი კარგად აურიეთ. სუფრის კოვზით აიღეთ ცოტაოდენი სოდა და დაასხით მასზე ძმარი. აქაფებული სოდა ჩაუმატეთ ხაჭოს მასას.ახლა დაუმატეთ ფქვილი და კვლავ კარგად აურიეთ.ქვაბში ჩაასხით ზეთი და კარგად გაახურეთ.ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები. იმისათვის, რომ მარტივად მისცეთ ფორმა, გამოიყენეთ ფქვილი.ჩაყარეთ ბურთულები გახურებულ ზეთში და ატრიალეთ, სანამ ყველა მხრიდან მოოქროსფრო-ყავისფერი არ გახდება. იმისათვის, რომ შიგნიდან კარგად გამოცხვეს ფუნთუშა, საჭიროა, რომ ზეთმა მთლიანად დაფაროს ის.დააფინეთ ქაღალდის ხელსახორი და მომზადებული ბურთულები მასზე დაალაგეთ. ხელსახოცი ზედმეტ ცხიმს შეიწოვს.ფუნთუშებს ზემოდან შაქრის პუდრა მოაყარეთ.