გაჭერით პამიდორი შუაზე, ხახვი და ნიორი დაჭერით წვრილად. რეჰანს მოაცილეთ ფოთლები, ღეროები დაჭერით – ფოთლებიც დაგვჭირდება და ღეროებიც.ღრმა ტაფაში ჩააწყვეთ სპაგეტი, პამიდორი, ხახვი, ნიორი, წიწაკა, რეჰანის დაჭრილი ღერები. ჩაასხით ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და წყალი.დადგით ჯერ მაღალ ცეცხლზე. როცა ადუღდება, დაუკელით ცეცხლს და თან გამუდმებით ურიეთ, სანამ პასტა არ მოიხარშება. ამას 9-10 წუთი დაჭირდება.როცა მომზადდება, მოაყარეთ კიდევ ცოტაოდენი მარილი და წიწაკა, გადმოიღეთ თეფშებზე, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, მოასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი და მორთეთ რეჰანის ფოთლებით.