მომზადების წესი: წინასწარ გაფცქვენი და გარეცხე ხახვი. დაჭერი კუბიკებად. გაახურე ტაფა, დაასხი ზეთი და მოხრაკე ხახვი 3 წუთის განმავლობაში. აუცილებლად ურიე. ზეთმოსხმული გამოსაცხობი ფორმა შედგი გახურებულ ღუმელში ერთი წუთით. გაცხელებულ ფორმაზე დააწყვე ერთ ფენად პილმენები, მშინვე მოაყარე მარილი და პილპილი. ზემოდან დაადე მოხრაკული ხახვი. ათქვიფე ჯამში კვერცხი, მოაყარე მარილი, პილპილი და დაუმატე მაიონეზი. ყველაფერი ერთად კარგად ათქვიფე. მიღებული მასა მოასხი პილმენებს. გახეხე ყველი მსხვილ სახეხზე. ეს – ბოლო ფენა იქნება. მოაყარე პილმენს და შედგი ღუმელის შუა თაროზე. აცხვე 220 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.