მოზილეთ რბილი ცომი ინგრედიენტების სათითაოდ დამატებით. ფქვილი იმდენი ჩაყარეთ, რამდენიც გჭირდებათ, შესაძლოა, 1 კგ-ზე ცოტაც გამოიყენოთ. მოზელილი ცომი გააჩერეთ თბილ ადგილას, რათა აფუვდეს. როცა ცომი კარგად ამოფუვდება, გაყავით 2 თანაბარ ნაწილად და ერთ-ერთი მათგანი ჩადეთ ფორმაში. კვლავ გააჩერეთ ცოტა ხანი. აცხვეთ პური 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30-40 წუთი. შეგიძლიათ გამოიყენოთ პურის საცხობი.