მომზადების წესი:ათქვიფეთ კვერცხი რძესთან ერთად, მოაყარაეთ მარილი და პილპილი. შემდეგ დაჭერით ყველა ინგრედიენტი გულსართისთვის.ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, ჩაასხით ომლეტის 2/3 და მოაყარეთ გულსართი. როგორც კი ომლეტი მოიბრაწება ერთი მხრიდან, გადაახვიეთ რულეტივით შუა ნაწილამდე.შემდეგ ჩაასხით დარჩენილი მასა. შეწვით კარგად (ისე, რომ შეძლოთ მისი გადმობრუნება).მზა ომლეტის რულეტი შეგიძლიათ დაჭრათ და ისე მიიტანოთ სუფრასთან.