მომზადების წესი:დააბლენდერეთ ან გაატარეთ ცოხრის საკეპ მანქანაში ორცხობილა, და უმატეთ კაკაო და კარგად აურიეთ.ნახევარი ჭიქა შაქარი გახსენით ნახავარ ჭიქა ადუღებულ წყალში და გააგრილეთ. მიღებული სიროფი ჩაუმატრეთ ორცხობილას მასას.მოზილეთ ცომი.ახლა მოამზადეთ კრემი. ამისათვის დარბილებულ კარაქს შეათქვიფეთ შაქრის პუდრა და ქოქოსის ფანტელი. მიიღეთ ერთგვაროვანი მასა.ორცხობილის ცომი გააბრტყელეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანზე სასურველი სისქის მიღებამდე. რაც უფრო თხლად გააბრტყელებთ, მით გემრიელი გამოვა.წაუსვით ზემოდან ქოქოსის კრემი, გაანაწილეთ თანაბრად მთელ ბისკვიტზე. შემდეგ ფაქიზად გადაახვიეთ რულეტივით. მიღებული რულეთი შეფუთეთ ცელოფანში და შედეთ საყინულეში 30-40 წუთით.შემდეგ გამოიღეთ და დაჭერით წრეებად.