მომზადების წესი:ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი, ასევე ვანილი. დაუმატეთ რძე და კარგად აურიეთ. მიღებული მასა გადაიტანეთ ქვაბში და დადგით დაბალ ცეცხლზე ან წყლის აბაზანაზე, თან გამუდმებით ურიეთ, დანამ არ გასქელდება. არ ხარშოთ და არ აადუღოთ!!!გააცივეთ.დარბილებული კარაქი ათქვიფეთ მიქსერით ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.ისე რომ არ შეწყვიტოთ თქვეფა, კარაქს დაუმატეთ კვერცხისა და რძის მასა. თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ბოლოს დაუმატეთ კონიაკი ან რომი სურვილისამებრ.უნდა მიიღოთ ჰაეროვანი მასა.კრემი შეგიძლიათ მაშინვე გამოიყენოთ ან შეინახოთ მაცივარში, დახურულ ჭურჭელში, ოღონდ არა უმეტეს 3-4 დღისა.