კომბოსტოს ფოთლები 3 წუთი ვადუღოთ მარილიან წყალში, გადავავლოთ ცივი წყალი და ძარღვები ავათალოთ. წიწაკებს ამოვაცალოთ გული. ხახვი და მწვანილი წვრილად დავკეპოთ და ხორცის ფარშს შევურიოთ. დავამატოთ მარილი, პილპილი, ბრინჯი და გავანაწილოთ წიწაკებსა და კომბოსტოს ფოთლებზე. ფოთლები გადავახვიოთ. ტოლმები ჩავაწყოთ სქელძირიან ქვაბში და ზემოდან დავასხათ ტომატის პასტიანი წყალი ისე, რომ 1 თითის დადებაზე დაფაროს, დავდსგათ ცეცხლზე და დაახლოებით 1 საათი ვხარშოთ. კერძი შეგვიძლია მივირთვათ ნივრიან არაჟანთან ან მაწონთან ერთად.