მომზადების წესი:1. მოაჭერით თითოეულ პურს თავი და ამოღრუტნეთ. ერთმანეთში შეურიეთ მაიონეზი, მდოგვი, აჯიკა და წაუსვით მიღებული სოური პურებს შიგნიდან.2. დაჭერით ხახვი და სოკო და მოხრაკეთ ტაფაზე სრულ მომზადებამდე.3. პურში ჩადეთ სოკო და ხახვი, შემდეგ კი დაჭრილი პომიდორი.4. გახეხეთ ყველი და მოაყარეთ პურებს.5. შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 5-7 წუთის განმავლობაში. 6. მომზადებულ პურებს მოაყარეთ მწვანილი.