მომზადების წესი:დაჭერით ხორცი თხელ, მოგრძო ნაჭრებად. წიწაკაც ასევე მოგრძო ნაჭრებად.გაახურეთ ტაფა, მოასხით ზეთი და ჩაყარეთ ხორცი. მსუბუქად შეწვით ყველა მხრიდან, შემდეგ კი თავისივე წვენში შუშეთ.როგორც კი სითხე ამოშრება, დაასხით ცოტაოდენი რძე და დაუკელით ცეცხლს. ხარშეთ იქამდე, სანამ რძე მთლიანად არ ამოშრება.შემდეგ მოაყარეთ წიწაკა და კვლავ შუშეთ 5-7 წუთი.დაუმატეთ კარი, მოასხით სოიოს სოუსი და მოაყარეთ მარილი.გააჩერეთ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი და გამორთეთ.