ცხარე და პიკანტური ხორცი ტაილანდურად
ცხარე და პიკანტური ხორცი ტაილანდურად
დრო 20წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
მოაწყეთ საღამო მეგობრებთან ერთად ტაილანდურ სტილში, მოხარშეთ ბლომად ბრინჯი და მოამზადეთ ეს პიკანტური ხორცი – არ გაგიჭირდებათ!

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცი - 500 გ
  • ტკბილი წიწაკა - 2 ცალი
  • რძე - ერთი ჭიქა
  • კარის ფხვნილი
  • სოიოს სოუსი - 1/3 ჭიქა
  • მარილი - გემოვნებით
  • ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

დაჭერით ხორცი თხელ, მოგრძო ნაჭრებად. წიწაკაც ასევე მოგრძო ნაჭრებად.
გაახურეთ ტაფა, მოასხით ზეთი და ჩაყარეთ ხორცი. მსუბუქად შეწვით ყველა მხრიდან, შემდეგ კი თავისივე წვენში შუშეთ.

როგორც კი სითხე ამოშრება, დაასხით ცოტაოდენი რძე და დაუკელით ცეცხლს. ხარშეთ იქამდე, სანამ რძე მთლიანად არ ამოშრება.

შემდეგ მოაყარეთ წიწაკა და კვლავ შუშეთ 5-7 წუთი.

დაუმატეთ კარი, მოასხით სოიოს სოუსი და მოაყარეთ მარილი.

გააჩერეთ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი და გამორთეთ.

ტეგები:
ხორცი ნანახია: 9747