მომზადების წესი:გააცალეთ ბანანს კანი და დაჭეით. დაჭერით ანანასიც პატარა ნაჭრებად და ჩაყარეთ ხილი ქვაბში, დაასხით თავისივე წვენი.დაუმატეთ შაქარი, ქოქოსის ფანტელი და ლიმონის წვენი. კარგად მოურიეთ და დადგით ცეცხლზე. მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან შეუჩერებლად ურიეთ. ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 10 წუთი.შემდეგ ყველაფერი დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე და დადგით ისევ ცეცხლზე, ადუღეთ გასქელებამდე. პერიოდულად კვლავ ურიეთ.ჩაასხით სტერილურ ქილებში და მოხუფეთ. ან გააციეთ და შედგით მაცივარში, ოღონდ ამ შემთხვევაში ინახება მაქსიმუმ 1 თვე.