მომზადების წესი:წვრილად დაჭერით ქათმის ხორცი, სოკო და ხახვი, მოხრაკეთ ტაფაზე ზეთში, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დაუმატეთ არაჟანი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოდგით ცეცხლიდან.გაჭერით ბაგეტი შუაზე, ამოაცალეთ რბილობი.ამოავსეთ მზა გულსართით. მოათავასეთ ბაგეტები ფოლგადაფენილ ღუმელის ტაფაზე.მოაყარეთ ბაგაეტს გახეხილი ყველი. მორთეთ პომიდვრის ნაჭრებით, მწვანილითა და სოკოთი და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთით.