სალიანკა ხორცით, ძეხვით, სოსისითა და ლორით
სალიანკა ხორცით, ძეხვით, სოსისითა და ლორით
დრო 50წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი
ტრადიციული კერძის საინტერესო ინტერპრეტაცია გულგრილს ვერცერთ გურმანს ვერ დატოვებს.

ინგრედიენტები

  • საქონლის ან ღორის რბილი ხორცი - 400 გ
  • სოსისი - 4 ცალი
  • ძეხვი - 200 გ
  • ლორი - 200 გ
  • მჟავე კიტრი - 4 ცალი
  • ხახვი - 1 ცალი
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • ტომატპასტა - 2 ს/კ
  • დაფნის ფოთოლი - 3-4 ცალი
  • ზეთისხილი, უკურკო - 1 ქილა
  • დაფქული წითელი წიწაკა' - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

მოხარშეთ ხორცისგან ბულიონი. ჩააგდეთ დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილის მარცვლები.
დაჭერით მოხარშული ხორცი, ასევე ლორი, ძეხვი, სოსისი და ზეთისხილი. წვრილად დაჭერით მჟავე კიტრი, ხახვი და ოხრახუში და მოხრაკეთ ყველაფერი ტომატპასტაში 10 წუთის განმავლობაში, დაუმატეთ სოსისი, ხორცი, ძეხვი, ლორი, ზეთისხილი, კვლავ ხრაკეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაასხით ბულიონი და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

ტეგები:
ხორცი ლორი ძეხვი სოსისი ნანახია: 5162