მომზადების წესი:1. დაამტვრიეთ შოკოლადი და გაადნეთ წყლის აბაზანაზე კარაქთან ერთად.2. ათქვიფეთ 2 კვერცხი 50 გ შაქართან ერთად მიქსერით, დაუმატეთ მწიკვი Mარილი და ვანილის შაქარი.3. ხაჭოს კრემისთვის: ხაჭო ათქვიფეთ შაქართან და დარჩენილ 2 კვერცხთან ერთად კრემისებური მასის მიღებამდე. თუკი ხაჭო მარცვლოვანია, გახეხეთ საცერში.4. შაქრისა და კვერცხის მასას დაუმატეთ გამდნარი შოკოლადი, შემდეგ კი გამაფხვიერებელი და ფქვილი აურიეთ მიქსერის დაბალი სიჩქარით.5. მაღალბორტიან ფორმას წაუსვით კარაქი და ჩაასხით ცომის 1/3. გაანაწილეთ ფორმაში. დაადეთ ხაჭოს მასის ნახევარი. თუკი ის სქელია და არ იღვრება, მოასწორეთ კარგად,6. ხაჭოს მასაზე გაანაწილეთ ალუბლების ნაწილი. შემდეგ დაასხით კვლავ ც ომი, შემდეგ ისევ ხაჭოს მასა და ისევ ალუბლები. ბოლოს ისევ ცომი, გაანაწილეთ თანაბრად. 7. აცხვეთ 40-50 წუთი 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. გააციეთ ფორმაშივე და შემდეგ გადმოიღეთ.