მომზადების წესი:1. პირველ ეტაპზე გარეცხეთ ხორცი და გაამშრალეთ ქაღალდის ხელსახოცით. შემდეგ დაჭერით კუბიკებად.2. ახლა მოამზადეთ მარინადი. ამისათვის სოიოს სოუსს შეურიეთ ღვინის ძმარი, ზეთი, თაფლი, მარილი და პილპილი.3. ამის შემდეგ ჩააწყვეთ მომზადებულ მარინადში საქონლის ხორცი და გააჩერეთ მინიმუმ 1 საათი.4. დაჭერით ხახვი ალყა-ალყა, ღუმელის გამოსაცხობ ტაფაზე დააფინეთ ფოლგა და დაალწყვეთ მის მთელ ზედაპირზე ხახვის რგოლები, ზემოდან მოაწყვეთ დამარინადებული ხორცი, დააფარეთ ფოლგა და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 1,5 საათით.5. მომზადებული ხორცი გადმოიღეთ გაშლილ თეფშზე, გააფორმეთ კამით და მიიტანეთ სუფრასთან ცხელ-ცხელი.