მომზადების წესი: 1. მოამზადეთ საკატლეტე ფარში, გააკეთეთ ბურთები. ამოავლეთ ფქვილში. 2. ღუმელის ტაფას წაუსვით ცხიმი, კიდეებზე მოაწყვეთ კატლეტები, შუაგულში კი გაფცქვნილი, საშუალო ზომის, მთელ-მთელი კარტოფილები. 3. შედგით 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15 წუთით. 4. სოუსისთვის არაჟანს შეურიეთ კეტჩუპი, წყალი, მარილი და პილპილი. 5. 15 წუთში გამოიღეთ ტაფა, მოასხით მომზადებული სოუსი და შედგით კიდევ 20 წუთი. 6. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ მწვანილი!