ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე 0,3-0,4 სისქეზე გავაბრტყელოთ. ცომი დავჭრათ 1 სმ სიგანის გრძელ ზოლებად. თითოეული ფენა ანანასის ნაჭერს უნდა დავახვიოთ.ანანასი ამოვიღოთ წვენიდან, შევაშროთ, ორივე მხრიდან შაქრის პუდრში ამოვავლოთ და მოვაყაროთ დარიჩინი.თითოეული ანანასის ნაჭერს დავახვიოთ დაჭრილი ცომის ფენა და შუაში გავუკეთოთ ჩაღრმავება.ანანასის ნაჭრები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, წავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და 25-30 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ. შეგრილებულ ქრიზანთემებს მოვაყაროთ დარჩენილი შაქრის პუდრი.რჩევაამ დესერტის მოსამზადებლად მიზანშეწონილია დაკონსერვერბული ანანასი, თუმცა, შეგვიძლია გამოვიყენოთ ახალიც.