წიწიბურას ამ რეცეპტმა მთელი მსოფლიო დაიპყრო
წიწიბურას ამ რეცეპტმა მთელი მსოფლიო დაიპყრო
დრო 30წთ
ულუფა 3
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი
წიწიბურა შეიცავს დიდი რაოდენობით ცილას, ვიტამინს B, რკინას, მაგნიურს, და ამასთან ის დაბალკალორიულია.

ეს რეცეპტი ნამდვილად საოცრებაა და გულგრილს არ დატოვებს არავის.

ინგრედიენტები

  • წიწიბურა - 150 გ
  • ინდაურის ხორცი - 300 გ
  • ხახვი - 2 თავი
  • ტომატპასტა - 2 ს/კ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • სტაფილო - 2 ცალი
  • ზეთი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

გარეცხეთ წიწიბურა, მოხალეთ კარაქწასმულ ტაფაზე.

მოხრაკეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კუბიკებად დაჭრილი ხორცი და მსხვილ სახეხზე გახეხილი სტაფილო. დაუმატეთ ტომატპასტა და კარგად მოურიეთ.

ხორცისა და ბოსტნეულის მასას დაუმატეთ მოხალული წიწიბურა, დაასხით ადუღებული წყალი ისე, რომ ოდნავ დაიფაროს წიწიბურა წყლით, მოაყარეთ მარილი და დადგით თავდახურული ქვაბით დაბალ ცეცხლზე.

მომზადებულ წიწიბურას დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და მოურიეთ. ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ შავი პილპილი და დაფნის ფოთოლი.

ტეგები:
ინდაურის ხორცი წიწიბურა ნანახია: 195751