მომზადების წესი:დაასხით ერთი ჭიქა ცივი წყალი 10 გ ჟელატინს (ეს შოკოლადის ფენისთვის). გააჩერეთ.4 ს/კ შაქარი შეურიეთ 4 ს/კ კაკაოს.როცა ჟელატინი გაფუვდება, დაუმატეთ შაქრისა და კაკაოს მასა. გადაიტანეთ მომზადებულ ფორმაში (კარაქწასმულ). შეგიძლიათ სილიკონის ფორმა გამოიყენოთ. შედგით საყინულეში 20-30 წუთი, რათა მასა გამკვრივდეს.ახლა დარჩენილ, 20 გ ჟელატინს დაასხით 1 ჭიქა ცივი რძე და გააჩერეთ, რომ გაფუვდეს. არაჟანი, მასკარპონე, ნაღები და 1 ჭიქა შაქარი ათქვიფეთ გასქელებამდე.დადგით ნელ ცეცხლზე გაფუებული რძიანი ჟელატინი, თან თქვიფეთ, არ აადუღოთ, ისე გამორთეთ გაზი. გააჩერეთ 10 წუთი, რათა გაგრილდეს.გამოიღეთ საყინულედან შოკოლადის ფენა და დაასხით ზემოდან თეთრი მასა. შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით. აჯობებს, მთელი ღამით.