მომზადების წესი:მიქსერით გავთქვიფოთ კარაქი და შაქარი, სანამ ფაფუკ მასას მივიღებთ, დავუმატოთ კვერცხი.ცალკე თასში შევურიოთ ერთმანეთს ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი.მიქსერის დაბალი სიჩქარით მშრალი ინგრედიენტები შევურიოთ კარაქისა და შაქრის მასას, ბოლოს დავუმატოთ რძე.ჩავასხათ ქაღალდის ქაფქეიქების ფორმებში და გამოვაცხოთ 17-20 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსზე.გავადნოთ შოკოლადი მდუღარე წყლის აბაზანაზე, გადმოვდგათ და გავაცივოთ.კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით შაქართან ერთად და შევათქვიფოთ გამდნარი შოკოლადი.ცალკე გავადნოთ შოკოლადი კარაქთან ერთად და შევაგრილოთ.გამომცხვარ და გაცივებულ მაფინებს ამოვუღოთ გული დანის წვერით, ჩავდოთ გამდნარი შოკოლადი. ზემოდან მოვრთოთ განაშით.ჟურნალი "გემრიელი"