მომზადების წესი:დაამტვრიეთ შოკოლადი და მოათავსეთ ჯამში, დაუმატეთ კარაქი და მოხარშული შესქელებული რძე.დადგით წყლის აბაზანაზე და ურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. გადმოდგით.მსხვილად დაჭერით თხილი, ნიგოზი, ან ნუში.დაუმატეთ შოკოლადის მასას და აურიეთ.გადაიტანეთ მასა ფოლგადაფენილ ფორმაზე და აცადეთ გაგრილდეს ოთახის ტემპერატურაზე. შემდეგ შედგით მაცივარში და გააჩერეთ, სანამ არ გამაგრდება. გამოიღეთ მაცივრიდან, ამოიღეთ ფორმიდან, მოაცალეთ ფოლგა და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.შეინახეთ მჭიდროდდახურულ კონტეინერში.