საიდუმლო პირველი:კვერცხი ბისკვიტისთვის საკმაოდ ცივი უნდა იყოს. მომზადებამდე 15 წუთი საყინულეში შედეთ. კვერცხი ათქვიფეთ ღრმა, მოსახერხებელ ჯამში, რათა მასა აქეთ-იქეთ არ მიეშხეფოს. ათქვიფეთ მიქსერის მაქსიმალური სიჩქარით.საიდუმლო მეორე:თქვეფის დროს ჯამი ოდნავ გადახრილი უნდა გქონდეთ, ხოლო მიქსერი ისე გეჭიროთ, რომ ჩხირები ეხებოდეს კვერცხის ზედაპირს. ძედმეტად ჩაღრმავება არ არის საჭირო.დროდადრო ჩაუღრმავდით მასას. ათქვეფილი კვერცხის მასა ძალიან მკვრივი უნდა იყოს და მოცულობაში 4-5-ჯერ გაიზადროს.თანდათან, მცირე ულუფებით დაუმატეთ შაქარი და თან არ შეწყვიტოთ თქვეფა. ახლა გამორთეთ მიქსერი და ჩაუმატეთ ფქვილი ნელ-ნელა. ჩააყარეთ მარილი. ჩომი მზად არის. მოამზადეთ ფორმა. აჯობებს იყოს ისეთ, რომელსაც ფრთები ეხსნება. ჩააფინეთ პერგამენტი და მოაყარეთ ფქვილი. წინასწარ გაახურეთ ღუმელი 250 გრადუსზე. ჩაასხით ცომი ფორმაში და შედგით გამოსაცხობად.მესამე საიდუმლო: არავითარ შემთხვევაში არ გამოაღოთ ღუმელი, სანამ ბისკვიტი არ გამოცხვება. წინააღმდეგ შემთხვევაში ის ჩავარდება. 25 სმ-ის დიამეტრიანი ფორმის შემთხვევაში, გამოსაცხობად 40-45 წუთი დაგჭირდებათ. მზა ბისკვიტი გამოიღეთ ღუმელიდან, გააგრილეთ ფორმაშივე და მხოლოდ შემდეგ გადმოიღეთ იქედან.