მომზადების წესი:გაქენით ჩანგლით კვერცხის გულები, შეურიეთ ზეთი, დაუმატეთ მდოგვი და ძმარი. შაქარი, მარილი, პილპილი – გემოვნებით. ყველაფერი აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.მოათავსეთ არაჟანი ჯამში, მოამზადეთ მწვანილი. შეგიძლიათ დაჭრათ წვრილად დანით, ან გაატაროთ ხორცისსაკეპ მანქანაში, ან დააბლენდეროთ, ხოლო ცოტოდენი მწვანილი დაიტოვოთ მოსაყრელად. ჩაყარეთ არაჟანში მწვანილი, დაუმატეთ კვერცხის გულის მასა და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. წვრილად დაჭერით კვერცხის ცილა და ჩაუმატეთ ძირითად მასაში. გააჩერეთ სუფი დაახლოებით ერთი საათი ოთახის ტემპერატურაზე.