მომზადების წესი:აადუღეთ რძე ლიმონის ნახევარ ცედრასთან ერთად, ჩაყარეთ მასში ბრინჯი და მწიკვი მარილი. დაუკელით ცეცხლს და ხარშეთ 25 წუთი.ცალკე ათქვიფეთ ნაღები. გააცალკევეთ კვერცხის ცილა გულისგან.ათქვიფეთ ცილა მკვრივი ღრუბელის მიღებამდე. ფრთხილად შეურიეთ ნაღებს ჯერ ათქვეფილი ცილა, შემდეგ გული. დაუმატეთ ლიმონის დარჩენილი ცედრა და მიღებული მასა შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს. გადაიტანეთ მიღებული მასა კარაქწასმულ ან პერგამენტჩაფენილ გამოსაცხობ ფორმაში. აცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.შემდეგ ფორმაშივე გააცივეთ ღვეზელი და იმისათვის, რომ ლამაზად დაიჭრას, 1 საათით შედგით მაცივარში