მომზადების წესი:10 სმ სიღრმისა და 20 სმ სიგანის ოთხკუთხედ გამოსაცხობ ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი (ისე, რომ მისი კიდეები ფორმის ფსკერს არ გასცხდეს) და წაუსვით კარაქი. გაადნეთ შოკოლადი წყლის აბაზანაზე, დაუმატეთ ნაღები და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ლიქიორი.ორივე სახეობის ორცხობილა და რახათ-ლუხუმი დააქუცმაცეთ, დაუმატეთ "ფისტაშკები" და შოკოლადისა და ნაღების მასა. კარგად აურიეთ. ჩაასხით მასა ფორმაში და შედგით მაცივარში 6 საათით. სუფრასთAნ მიტანამდე მოაყართ შაქრის პუდრა.