მომზადების წესი:კვერცხი და შედედებული რძე ათქვიფეთ მიქსერით დაბალ სიჩქარეზე. ჩაუმატეთ გამდნარი კარაქი და კვლავ ათქვიფეთ.მიღებულ მასაში საცერით ჩააყართ ფქვილი გამაფხვიერებლით, დაუმატეთ შაქარი და კვლავ კარგად აურიეთ.მომზადებული ცომი ჩაასხით კარაქწასმულ და ფქვილმოყრილ ფორმაში. აცხვეთ 150 გრადუსზე დაახლოებით 35 წუთი.გამომცხვარი კექსი გააგრილეთ ფორმაშივე 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოიღეთ და კარგად გააცივეთ. სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ შაქრის პუდრა.