მომზადების წესი:გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ შედედებული რძე, კვერცხი და ფქვილი – კარგად ათქვიფეთ.შემდეგ დაუმატეთ სოდა ძმრით ან ლიმონის წვენით.გაყავით ცომი 3 თანაბარ ნაწილად, პირველი ნაწილს დაუმატეთ კაკაო და გამოაცხვეთ თითოეული ფენა 30 წუთი 180 გრადუზე გახურებულ ღუმელში.პარალელურად აკეთებთ კრემს:არაჟანი ათქვიფეთ შაქართან ერთად მიქსერით და წაუსვით ცხელ-ცხელ ბისკვიტებს.ზემოდან შეგიძლიათ მოასხათ გამდნარი შოკოლადი ან მორთეთ კენკრით. შემდეგ შედგით ტორტი მაცივარში რამდენიმე საათით.