მომზადების წესი:გააცალკევეთ კვერცხის ცილა და გული. ცილიან ჯამს გადააფარეთ ცელოფანი და შედგით მაცივარში. გაახურეთ ღუმელი 170 გრადუსზე. დადგით შოკოლადიანი ჯამი წყლის აბაზანაზე და გაადნეთ. ურიეთ, სანამ მთლიანად არ გადნება შოკოლადი. დაუმატეთ ნაღაბის ყველი და კვლავ მოურიეთ – უნდა მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა. დაუმატეთ კვერცხის გული და კვლავ მოურიეთ. გამოიღეთ მაცივრიდან ცილა, ათქვიფეთ და დაუმატეთ ძირითად მასას. წაუსვით პერგმანეტ ჩაფენილ ფორმას კარაქი და ჩაასხით ცომი. შედგით ჩიზქეიქი გახურებულ ღუმელში 15 წუთით. რომ გამორთავთ ღუმელს, არ გამოიღოთ ფორმა, აცალეთ იქვე გაგრილდეს. გაცივებული ჩიზქეიქი გადმოიღეთ ფორმიდან და მოაყარეთ შაქრის პიდრა.