მოშუშული ხორცი მაკარონით
მოშუშული ხორცი მაკარონით
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მოშუშული ხორცის კონსერვი - 250 გ
  • დაჭყლეტილი პამიდორი - 200 გ
  • ქინძი - 1 კონა
  • კამა - 1 კონა
  • ხახვი - 5
  • დაფნა - 1 ფოთოლი
  • შაქარი - 1 ჩ.კ
  • მარილი და წიწაკა
  • მაკარონი - 300 გ
მომზადების წესები
ხახვი დავჭრათ და მოვშუშოთ მოშუშული ხორციდან მოხდილ ცხიმში, დავუმატოთ დაჭრილი მწვანილის ნახევარი, დაფნის ფოთოლი და მოშუშული ხორცი. როცა ხორცი მოიშუშება, დავასხათ პამიდორი, ჩავამატოთ შაქარი და მარილი. სურვილისამებრ დავამატოთ წიწაკაც. 2 წუთის დუღილის შემდეგ დავაყაროთ მწვანილი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ცალკე მარილ-წყალში მოვხარშოთ მაკარონი, გადავწუროთ, მოვათავსოთ თეფშზე და მოვასხათ მოშუშული ხორცის სოუსი.

ამკერძს შეგვიძლია დავამატოთ რეჰანი და პამიდორთან ერთად შევურიოთ ცოტა მაიონეზიც.


ტეგები:
ხორცი პამიდორი მაკარონი ნანახია: 37614