მომზადების წესი:ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში და გადავწუროთ.ისპანახი გავარჩიოთ, დავმდუღროთ და დავჭრათ, სტაფილო თხელ მრგვალ ნაჭრებად დავჭრათ ან მსხვილად გავხეხოთ.ხახვი ალყა-ალყა დავჭრათ. ხახვი და სტაფილო მოვათავსოთ ტაფაში და ზეთში 3-5 წუთი ვშუშოთ. სტაფილო ძალიან არ უნდა ჩარბილდეს.დავუმატოთ ისპანახი მარილი და ამოვურიოთ. დავაყაროთ მოხარშული ბრინჯი. 1-2 წუთში მოვაყაროთ მწვანილი, წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. შეგვიძლია მივირთვათ როგორც ცხელი, ასევე ცივი.ჟურნალი "გემრიელი"