მოამზადეთ ბისკვიტი:კარაქი, ფქვილი, დაფქული ნუში, მარილი და 25 გ შაქარი აურიეთ ხელით კარგად. დაუმატეთ კვერცხის გული. მოზილეთ ცომი, უმატეთ ცოტ-ცოტა ცივი წყალი.შემდეგ მოათავსეთ ცომი პერგამენტის ქაღლდზე, რათა ადვილი იყოს მისი გაბრტყელება თხელ ფენად. გადაიტანეთ კარაქწასმულ ფორმაში და მიეცით ფორმა. გვერდები ცოტა ამოუწიეთ.ხაჭოს მასას დაუმატეთ შაქარი გემოვნებით. შურიეთ კვერცხი და სახამებელი.გაბრტყელებული ცომი რამდენიმე ადგილას დაჩხვლიტეთ ჩანგლით, ზემოდან გაანაწილეთ ხაჭოს მასა. აცხვეთ 200 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გააგრილეთ.მოამზადეთ ჟელე შეკვრაზე მითითებული წესის მიხედვით.გაფცქვენით მანდარინი, დაანაწევრეთ ლებნებად. დააწყვეთ ლებნები ტარტის ზემოდან და მოასხით ჟელე. შედგით მაცივარში, სანამ არ გამაგრდება.