პელმენის წვნიანი
პელმენის წვნიანი
დრო 25წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
პელმენის წვნიანის ტრადიციული ვარიანტი მხოლოდ ბულიონზე მზადდება ტომატპასტის გარეშე. ჩვენ გადავწყვიტეთ განსხვავებული ვერსია შემოგვეთავაზებინა. ეს წვნიანი იმითაცაა საინტერესო, რომ შეგვიძლია მზა პელმენით მოვამზადოთ.

ინგრედიენტები

  • პელმენი - 600 გ
  • საქონლის ბულიონი - 2 ლ
  • ტომატპასტა - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი
  • მწარე წითელი წიწაკა - 1 ცალი
  • ძირა
  • კამა - 1 კონა
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

ბულიონი ავადუღოთ, დავუმატოთ ერთად არეული სანელებლები (პილპილი და ძირა), მარილი, წიწაკა და ტომატპასტა.

კიდევ ერთხელ რომ ადუღდება წვნიანი, ჩავყაროთ პელმენები და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.

წვნიანის თითოეულ ულუფაში ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა.

ტეგები:
წვნიანი პელმენი ნანახია: 6222