მომზადების წესი:კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ კვერცხის გულები და ფქვილი სოდასთან ერთად.მოვზილოთ ნაზი ცომი, დავყოთ პატარა გუნდებად და ფქვილმოყრილ ტარტალეტის ფორმებში თხელ ფენად მოვათავსოთ. ცომი ფორმებში ხელით თანაბრად გადავანაწილოთ.გამოვაცხოთ საშუალოდ გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ გაოქროსფრდება.როცა შეგრილდება, ფორმებიდან ამოვიღოთ და თითოეულ ტარტალეტში ჩავდოთ ქლიავის ჯემი.კვერცხის ცილითა და შაქრით ავთქვიფოთ მყარი ბეზეს მასა, შევურიოთ ვანილი და საკონდიტრო ტომრით ტარტალეტები მოვრთოთ.შევდგათ 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ვაცხოთ, სანამ ბეზე გაოქროსფრდება.