შინ მომზადებული ქათმის სოსისები: საოცარი გემო მავნებელი დანამატების გარეშე!
შინ მომზადებული ქათმის სოსისები: საოცარი გემო მავნებელი დანამატების გარეშე!
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
შინ მომზადებული ქათმის სოსისების მთავარი ღირსება – რა თქმა უნდა, მასში მავნებელი დანამატების არარსებობაა. მხოლოდ ნაზი ხორცის გემო და 100 %-ით ჯანმრთელი.
შეგიძლიათ, მოამზადოთ ამ კერძის დიეტური ვარიანტიც ბავშვებისთვის, ან პიკანტურობისთვის დაუმატოთ მეტი წიწაკა და შეწვათ ტაფაზე.

ინგრედიენტები

  • ქათმის ფილე - 500 გ
  • რძე - 200 მლ
  • მდოგვი - 1 ჩ/კ
  • პაპრიკა - 1/4 ჩ/კ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

გარეცხეთ ხორცი, გაასუფთავეთ ხრტილებისგან და ზედმეტი ნაწილებისგან, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და ჩაალბეთ ცივ რძეში 30 წუთით.

შემდეგ ათქვიფეთ რძიანი ხორცი ბლენდერში, დაუმატეთ ფარშს დანარჩენი ინგრედიენტები.

გადაიტანეთ მასა საკონდიტრო ტომარაში და დასვით საშუალო სისქის ფორმები საკვებ ცელოფანზე. მჭიდროდ გადაახვიეთ სოსისები საკვების შესაფუთ ცელოfანში და შეუკარით ბოლოები.

ტეგები:
ქათმის ხორცი სოსისები ნანახია: 9580