ქათმის ღვიძლის კუჭმაჭი გაფიცხებული ღომით
ქათმის ღვიძლის კუჭმაჭი გაფიცხებული ღომით
დრო 25წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
ვისაც ცხარე კერძები არ უყვარს, შეუძლია ნაკლები რაოდენობის აჯიკა დაუმატოს.

ინგრედიენტები

  • მოხარშული ქათმის გულ-ღვიძლი - 400 გ
  • ხახვი - 3 თავი
  • წითელი აჯიკა - 0,5 ს/კ
  • ყვითელი ყვავილი - 0,5 ჩ/კ
  • ქინძი - 1 კონა
  • წინა დღის ღომი
  • კარაქი - შესაწვავად
  • პამიდვრის საწებელი ან პასტა - მოსართავად
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

ხახვი წვრილად დავჭრათ და კარაქში მოვშუშოთ. დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი და ერთად ვშუშოთ. 2-3 წუთში შევურიოთ აჯიკა და ყვითელი ყვავილი. 2-3 წუთში დავაყაროთ წვილად აკეპილი ქინძი, ამოვურიოთ და კერძი მზადაა.
ღომი სასურველი ფორმით დავჭრათ და კარაქში შევბრაწოთ. ზედ მოვათავსოთ კუჭმაჭი და მოვასხათ საწებელი.

ჟურნალი "გემრიელი"
ტეგები:
ქათმის ხორცი ღომი კუჭმაჭი ნანახია: 5924