მომზადების წესი:მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ხორბალი, თაფლი, ნიგოზი, ქიშმიში, ჭერმის ჩირი, თეთრი ბლის მურაბა და შაქარი.ჭერმის ჩირი და ნიგოზი დაჭერით, ქიშმიში გარეცხეთ და შეამშრალეთ. ხორბალს წყალი დაასხით და ძალიან კარგად მოხარშეთ. ხორბალი გადაწურეთ, ცოტა წვენი დაუტოვეთ. მოხარშულ ხორბალს დაუმატეთ დაჭრილი ნიგოზი.შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ჭერმის ჩირი. შემდეგ შეურიეთ თეთრი ბლის მურაბა. დაუმატეთ ქიშმიში. დააყარეთ შაქარი. ბოლოს თაფლი დაუმატეთ და ერთხელ კიდევ წამოადუღეთ.