მომზადების წესი:კრემი შეიძლება გაკეთდეს შერეული: ნახევარი ათქვეფილი ნაღები, ნახევარი მოხარშული კრემი კარაქის დამატებით.ავთქვიფოთ კარაქი და შაქარი ფუმფულა მასის მიღებამდე. დავუმატოთ კვერცხის გულები, ფქვილი, სოდა და ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი. საშუალო ზომის ფორმაში (მრგვალი ანოთხკუთხა) ჩავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი და წავუსვათ ცომის ნაწილი. თუ ორი ერთნაირი ფორმა გვაქვს, რომელიც ღუმელში ერთდროულად დაეტევა, უკეთესია. ორ ბისკვიტს ერთად გამოაცხობთ.ცილით და შაქრით ამოვიყვანოთ კარგი, სქელი ბეზე, გავყოთ ორად.ფორმაში ჩავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი, წავუსვათ ცომი კოვზით, შემდეგ უმ ცომზე წავუსვათ ზემოდან ბეზე. მოვაყაროთ ნუშის ფირფიტები და გამოვაცხოთ 20-30 წუთი 180 გრადუსზე. გავაცივოთ ორივე ბისკვიტი.ავთქვიფოთ ნაღები, ვანილი და შაქრის პუდრი. წავუსვათ პირველ ფირფიტას და დავადოთ მეორე. ტორტი შეგვიძლია დავჭრათ მაშინვე, ან მოგვიანებით.სურვილის შემთხვევაში, კრემის წასმა შეგვიძლია ზემოდანაც, შემდეგ კი მოვრთავთ თხილით.რჩევა:თუ ფირფიტებს ცალ-ცალკე ვაცხობთ, უმჯობესია, თუ ბეზეს ნაწილ-ნაწილ, უშუალოდ გამოცხობის წინ ამოვიყვანთ (ანუ ჯერ ნახევარი ულუფა, შემდეგ კიდევ ნახევარი). ეს იმიტომ, რომ დაყოვნების შედეგად ბეზე წყალდება და ისეთი ფუმფულა აღარ გამოცხვება მეორე ფენის დროს.ჟურნალი "გემრიელი"