შემწვარი ღვიძლი ხახვითა და პომიდვრით – ტრადიციული კერძი
შემწვარი ღვიძლი ხახვითა და პომიდვრით – ტრადიციული კერძი
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღვიძლი - 300-400 გ
  • პომიდორი - 1 ცალი
  • ხახვი - 1 ცალი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • ქინძი - 1 კონა
  • ფქვილი - ამოსავლებად
  • ზეთი - შესაწვავად
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

დაჭერით პომიროდი კუბებად, ხახვი ალყა-ალყა, ქინძი და ნიორი – წვრილად.

მოათავსეთ დაჭრილი ბოსტნეული სასალათეში.

ფქვილში ამოვლებული ღვიძლი შეწვით ზეთში.

მომზადებული ღვიძლი გააგრილეთ, შემდეგ დაჭერით და ჩაყარეთ სასალათეში ბოსტნეულთან ერთად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 10-15 წუთი.

ტეგები:
ღვიძლი ხახვი პომიდორი ნანახია: 41985