მომზადების წესი:პირველი ბისკვიტი: კვერცხის გული და შაქარი გაქენით ერთმანეთში, დაუმატეთ გამდნარი კარაქი, სოდა და ძმარი. მოზილეთ ცომი და შედგით მაცივარში 30 წუთი.ბეზე ბისკვიტისთვის: ათქვიფეთ ცილა შაქართან ერთად, გააკეთეთ ბეზე. დაჭერით ნიგოზი მსხვილად.ბისკვიტის მასა გაყავით 4 ნაწილად. ცხიმწასმულ ტაფაზე დაასხით ბისკვიტის მასა, მოასწორეთ ხელით, მოაყარეთ (ჩაარჭვეთ ცომში) დაჭრილი ნიგოზი, და მოასხით ბეზე.გამოაცხვეთ თითოეული ბისკვიტი 180 გრადუსზე 12-15 წუთი, ბეზეს დაბრაწვამდე.ასე გამოაცხვეთ 4 ბისკვიტი.კრემი:ათქვიფეთ კარაქი, ნელ-ნელა შეათქვიფეთ შესქელებული რძე. გამომგცვარ ბისკვიტებს წაისვით კრემი, ზემოდან კი მოაყარეთ დაჭრილი ნიგოზი.