მომზადების წესი:გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომი სწორკუთხედი ფორმით.თითოეული სწორკუთხედი გაჭერით 4 ნაწილად, ისე, რომ მიიღოთ ცომის 8 ფენა.მოათავსეთ ისინი პერგამენტ დაფენილ ჟარონაზე და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 15 წუთის განმავლობაში, სანამ არ დაიბრაწება.კრემისთვის წვრილ სახეხზე გახეხეთ ლიმონის ცედრა.დარბილებული კარაქი და შესქელებული რძე ათქვიფეთ. დაუმატეთ ცედრა და აურიეთ.წაუსვით გამომცხვარ და გაგრილებულ ფენებს კრემი, თან ყოველი ფენის დადებაზე, ოდნავ დაპრისეთ.ბოლო ფენას ნუ წაუსვამთ კრემს, დაპრისეთ და შედგით მაცივარში 1 საათით.შემდეგ გამოიღეთ ტორტი მაცივრიდან, წაუსვით ბოლო ფენას და ტორტის გვერდებს კრემი და კვლავ შედგით მაცივარში, რათა მთლიანად გაუჯდეს კრემი. ბოლოს სურვილისამებრ მორთეთ ნიგვზის ლებნებით.