მომზადების წესი: ამ ბისკვიტის მთავარი საიდუმლო – ლიმონათია. ის აუცილებლად გაზიანი უნდა იყოს. კვერცხი, შაქარი, ვანილის შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით, ისე რომ არ შეაჩეროთ თქვეფა, დაუმატეთ ზეთი და ლიმონათი. ნელ-ნელა ჩააყარეთ ფქვილი და გამაფხვიერებელი და კვლავ კარგად ათქვიფეთ. ცომი არაჟნის სისქის უნდა მიიღოთ. ჩაასხით მიღებული ცომი ტორტის ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ფორმაში და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. აცხვეთ 25-30 წუთი. ფორმა საკმაოდ ღრმა უნდა იყოს, რადგან ბისკვიტი საკმაოდ დიდზე ამოდის.. როცა ბისკვიტი გამოცხვება, გააჩერეთ ჩამქვრალ ღუმელში კიდევ 20 წუთი. შემდეგ ცოტა გააგრილეთ და ისე გადმოიღეთ ფრთხილად ფორმიდან. რჩევა: საოცარი არომატიც ექნება ტორტს, თუ ლიმონათი იქნება ნაღების.