მომზადების წესი:1. ცომის მოსამზადებლად ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, დაუმატეთ საფუარი, 1 ჩ/კ მარილი, 4 ს/კ ზეითუნის ზეთი. თანდათან ჩაუმატეთ წყალი და მოზილეთ ცომი. გააჩერეთ 1 საათი.2. ამასობაში შეგიძლიათ მოამზადოთ პიცის სოუსი. გაახურეთ ტაფა, ჩაასხით მასში 4 ს/კ ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ დაკონსერვებული პომიდორი, მარილი, პილპილი, ორეგანო. 15-20 წუთში სოუსი მზად არის.3. დროა, ცომს მივუბრუნდეთ.4. პატარა მრგვალი თეფშისა და კბილის ჩხირის მეშვეობით დახატეთ წრე გაბრტყელებული ცომის შუაგულში.5. დაჭერით დახატული წრე 6 თანაბარ ნაწილად.6. გაანაწილეთ სოუსი და გახეხილი ყველი ცომის დიდ წრეზე.7. ცომის შუაგულში დაჭრილი პატარა სამკუთხედების თავზე განათავსეთ სოსისებით.8. გააკაეთეთ ჯიბეები მარტივი მეთოდით, ფოტოს და ვიდეოს მიხედვით.9. ცომის გადანაკეცები დააფიქსირეთ ლორის ნაჭრებით.10. შემდეგ კი ფანტაზია თქვენზეა! თითოეული ჯიბე ამოავსეთ სასურველი გულსართით. ეს შეიძლება იყოს სოკო, ბულგარული წიწაკა ან ბევრი ყველი.11. აცხვეთ პიცა 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 13-15 წუთი. მომზადებული პიცის ცენტრში ჩაყარეთ შემწვარი კარტოფილი ფრი ან სალათა.