სომხური ლავაშის ჩიფსები არაჟნის სოუსით
სომხური ლავაშის ჩიფსები არაჟნის სოუსით
დრო 5წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სომხური ლავაში - 2 ცალი
  • არაჟანი - 200 გ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ხმელი სუნელი
  • დაფქვილი წითელი წიწაკა
  • ნიორი - 1-2 კბილი
  • მარილი
  • გახეხილი ყველი - 100 გ
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

არაჟანში შეურიეთ კვერცხი, მარილი, ხმელი სუნელი, მარილი, წიწაკა, დაჭყლეტილი ნიორი.

ლავაშს წაუსვით მიღებული სოუსი, ზემოდან მოახეხეთ ყველი თხელ ფენად.

დაჭერით ლავაში სასურველ ფორმებად. დააწყეთ ღუმელის ტაფაზე (ცხიმის წასმა არ ჭირდება).

აცხვეთ 190 გრადუსზე 5-10 წუთის განმავლობაში.

ტეგები:
არაჟანი ლავაში ჩიფსი ნანახია: 7195