მომზადების წესი:დაჭერით წვრილად ხახვი და დაუმატეთ ხორცის ფარშს. დაუმატეთ ხორცს ასევე პილპილი დამარილი, 1 კვერცხი. კარგად აურიეთ ხელით.გაანაწილეთ საჭირო ტაოდენობის ფარში ვაფლის ზედაპირზე. დააფარეთ მეორე ვაფლი. შეგიძლიათ გააკეთოთ ფარშისა და ვაფლის რამდენიმე ფენა (ეს თქვენს სურვილზეა დამოკიდებული) გაჭერით ვაფლი 4-6 ნაწილად.ათქვიფეთ მიქსერით დარჩენილი 2 კვერცხი, მოაყარეთ მარილი. ამოავლეთ კვერცხის მასაში ვაფლები და შეწვით გახურებულ, ზეთმოსხმულ ტაფაზე ორივე მხრიდან.