მომზადების წესი:გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. დასაშლელი ან ჩვეულებრივ ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.რძე და კარაქი გააცხელეთ გაზზე, რათა კარაქი რძეში ჩადნეს.კვერცხი ათქვიფეთ და თანდათანობით დაუმატეთ შაქარი, თქვიფეთ თეთრი, ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.ახლა 3 ეტაპად შეურიეთ ფქვილი კვერცხის მასას. ურიეთ ხის კოვზით, ქვევიდან ზევით მოძრაობით.რძე და კარაქი კვლავ შეაცხელეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე, მაგრამ არ აადუღოთ! და ორ ეტაპად ჩაასხით ცხელი რძე ცომში. ყოველ ჩასხმაზე ამოურიეთ ხის კოვზით სამჯერ ქვემოდან ზევით.გადაიტანეთ მასა ფორმაში.აცხვეთ 25-30 წუთის განმავლობაში.